tervetuloa_montsaan2_edited_edited_edite
VARHAISKASVATUSPAIKAN HAKEMINEN
Olemme mukana Lahden kaupungin palvelusetelijärjestelmässä. Perheen kanssa laaditaan palvelusopimus, jonka jälkeen perhe hakee kaupungilta palveluseteliä. Haku tapahtuu Lahden kaupungin nettisivujen kautta www.lahti.fi ->varhaiskasvatus ja esiopetus -> yksityinen varhaiskasvatus -> palvelusetelin hakeminen. Hakemuksesta tulee sähköpostiisi vahvistus sekä lisäohjeet tulotietojen toimittamista varten.  Myönteisen päätöksen jälkeen lapsesi voi aloittaa Montessori-leikkikoulussa.
Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea alla olevalla hakemuslomakkeella. Hakemus ei ole sitova emmekä peri varausmaksuja.

Palvelusetelin arvoon vaikuttaa lapsen ikä, perheen koko ja bruttotulot sekä varhaiskasvatuksen laajuus.
Osa perheistä voi saada nollamaksun. Pienin perittävä maksu on 27€  ja suurin 288€. Omavastuun lisäksi Montessori-leikkikoulu perii perheiltä 75 euron suuruisen lisämaksun. Nollamaksuluokassa kaupungin palveluseteli kattaa myös lisämaksun.
Sisaralennus on 50% täysimääräisestä maksusta

Heinäkuun lomakuukausi on maksuton jos palvelusopimus on alkanut edellisen vuoden elokuussa tai aikaisemmin.
Ulkopaikkakuntalaiset ovat myös tervetulleita meille. Heidän varhaiskasvatusmaksu muodostuu Kelan yksityisen hoidon tuesta, kuntalisästä ja perheen omavastuuosuudesta.